Pernille Svendsen

Ambitiøs ung skuespillerinde

Pernille stod første gang på scenen som 4-årig på danseskolen og har siden da taget både skuespil og sang til sig.
Med 4 års drama undervisning, flere års intensiv skuespillerarbejde på film og teaterscenen samt 6 år på danseskolen, og 4 år som kirkesanger, er hun en gennemgående performer. som ikke er bange for en udfordring.

Hendes ambition er at blive uddannet skuespiller på én af de 3 skuespillerskoler. For at forberede sig bedst muligt på optagelsesprøverne og livet som skuespiller, rejser hun rundt i hele landet i store og små jobs for at få erfaring, netværk og et bredt CV.

Pernille er ambitiøs, fokuseret og dedikeret i hendes tilgang til karakterer, og har en meget professionel tilgang til branchen. Hun forstår vigtigheden af at det er et kostbart produkt, hun er med til at lave, og at det er et job, hvor andre er afhængig af hendes forberedelse og indsats

DATA

År: 2005

Højde: 1,65

Tøj: S/M

SKUESPIL

Går på Emsemble-holdet (+ 4 års dramaundervisning) på Xeneriet, og workshops. Deltager i Film, TV, reklamer, musicals, teater, totalteater og improvisationsteater.

ERFARING

Pernille har medvirket i mange produktioner igennem sit aktive skuespilsliv, varierende fra 1 dag til 3 måneders produktionstid. På forsiden kan du se det aktuelle tal. Se CV hér.

SANG

Er på 4.år som kirkesanger + 9 måneders kirkekorsskole. Elsker at synge alt fra salmer med klassisk klang og rock med attitude

DANS

6 år på danseskolen DK Dans i Vejle med 3 års MGP, 2 års Hiphop og 1 års Cheerleading

ROLLESPIL

Udforsker rollespilskarakterens baggrund, særpræg og karakter, som giver en dybere indsigt i karakterarbejde og indlevelse

Pernille går til dramaundervisning på Xeneriet og deltager i diverse teater-workshops. Hun deltager i årets DNA Skuespiller coachforløb, 2021, som er et vejledning/coach forløb for ikke-uddannede skuespillere.

Med en central beliggenhed i Vejle og baser i København, Odense og Randers er hele Danmark inden for rækkevidde. Uanset om du har en lønnet hovedrolle i en spillefilm eller det er en lille ulønnet statistrolle, hører vi gerne fra dig. Alle muligheder for relevant skuespillererfaring har umiddelbart interesse, hvis kalenderen er ledig.

Pernille er i toppen af sin klasse og har derfor en særlig skuespilleraftale med sin skole som giver hende fri til optagelse og castings.

Pernille møder altid op med forældre, som har fleksible arbejdsforhold og som engageret støtter op om skuespillerlivet. De har før givet en hjælpende hånd som statist, security, still fotograf og lign, når de var med på set.

Jeg elsker at lave teater og film. Især når de folk jeg arbejder med er lige så passioneret som jeg selv er. Så kan det kun blive en god dag.
Pernille Svendsen
/ skuespiller

Book en casting med den nye stjernespire!

%d bloggers like this: